FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich in Zweden voor begeerde middenvelder’

Feyenoord heeft nog steeds interesse in het grote Zweedse talent Lucas Bergvall. Hij wordt al een langere tijd gelinkt aan de Rotterdammers.

Dat stelt Bjarne Hansen in gesprek met het Zweedse medium Fotbollsthlm. Afgelopen zomer poogde Feyenoord al om Bergvall aan de jeugdopleiding toe te voegen, maar hij koos er toen voor om in Zweden te blijven. De 17-jarige middenvelder tekende bij Djurgårdens IF, voor een transfersom die iets minder dan één miljoen euro betrof.

“We moeten op de hoogte blijven van de markt. Lucas Bergvall bezocht ons voordat hij tekende voor Djurgården”, aldus Hansen, die sinds 2020 voor Feyenoord werkt. “Voor Feyenoord is het heel belangrijk om te weten wat er speelt in Scandinavië. We volgen de beste spelers in Scandinavië en Bergvall is een van hen. Hij is erg interessant en een groot talent. Zeker een van de meest veelbelovende spelers in Scandinavië”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *