FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wordt ook volgend seizoen kampioen’

Feyenoord kan op korte termijn kampioen van Nederland worden en op die manier als club een grote stap voorwaarts zetten. Dit is de mening van Jeroen Grueter en Jan Roelfs. Bij de NOS Voetbalpodcast voorspelt Grueter alvast dat de schaal volgend jaar opnieuw naar Rotterdam gaat. Roelfs denkt dat Feyenoord als club kan groeien naar het niveau van een vaste Champions League-deelnemer.

Grueter denkt dat er voor de sterspelers van Feyenoord veel redenen zijn om de club trouw te blijven. ” Je wordt kampioen en – ik zeg het nu maar vast – volgend jaar is Feyenoord weer kampioen. Ze gaan meedoen aan de Champions League. Het wordt alleen maar beter. Ze spelen geweldig voetbal waar je als voetballer alleen maar heel blij van wordt. Waarom zou je weggaan?”

Met de Champions League-inkomsten kan Feyenoord zich ook qua salarissen wellicht wat meer veroorloven. “Waar Ajax dat niet kan, kan Feyenoord nu besluiten: we gaan een treetje hoger”, stelt Roelfs. “Hogere salarissen en de ambitie opschalen: willen we structureel Champions League gaan spelen, zeker nu de tweede plek ook een groepsfaseticket oplevert? Het hele beleid van de club kan anders worden door dit kampioenschap en het feit dat ze Champions League gaan spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *