FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot in de zomer zeker niet naar deze club’

Chelsea heeft een mondeling akkoord bereikt met de Argentijn Mauricio Pochettino om daar volgend seizoen de nieuwe manager te worden. De verwachting is dat er volgende week verder wordt gesproken over bepaalde details en dat hij daarna spoedig zal worden gepresenteerd.

Hij vertrok vorig jaar bij Paris Saint-Germain en wordt ook genoemd als topkandidaat bij Tottenham Hotspur. Mocht hij er helemaal uitkomen met Chelsea dan zullen de Spurs-fans extra balen. Niet alleen wordt de gedroomde kandidaat en eerder succesvol bij Tottenham niet de coach, hij wordt ook nog eens trainer bij de Londense rivaal.

Slot staat zowel bij Chelsea als Tottenham Hotspur op de lijst. Op het lijstje van Chelsea-eigenaar Todd Boehly is de Feyenoord-trainer inmiddels doorgestreept. Op die van Spurs-baas Daniel Levy stijgt hij een plaatsje. Nog steeds geeft Tottenham andere trainers de voorkeur, maar Slot wordt wel als een interessante optie gezien. Gebrek aan ervaring in een buitenlandse competitie zorgt er voorlopig voor dat Slot een streepje achterloopt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *