FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Concurrent Arne slot twijfelt over nieuwe functie’

Arne Slot mag blijven hopen op een telefoontje van Tottenham Hotspur. Zijn belangrijkste concurrent voor zou namelijk twijfelen om daar aan de slag te gaan. Volgens het hedmium The Independent is de Feyenoord-trainer het belangrijkste alternatief voor ‘The Spurs’ als Julian Nagelsmann niet akkoord gaat.

De Duitser geldt als absolute droomkandidaat in Londen en beide partijen zijn momenteel in gesprek. Het is nog altijd mogelijk dat de oud-trainer van Bayern München toehapt en daarmee de baan wegkaapt voor de succestrainer van Feyenoord, maar een ‘nee’ is ook nog een zeer reële optie.

Inmiddels heeft de Britse krant vernomen dat Nagelsmann een flink eisenpakket heeft neergelegd bij Tottenham Hotspur. Zo zou de 35-jarige trainer de totale controle eisen over het technische beleid van de Premier League-club. Dat zou bijvoorbeeld betekenen dat de Duitser het laatste woord heeft over transfers, waardoor de invloed van een aantal bestuursleden afneemt.

Football Insider schrijft dat Tottenham Hotspur er rekening mee houdt dat Nagelsmann de Londense interesse vooral gebruikt om andere clubs te imponeren. Zo zou de oefenmeester bij voorkeur in Duitsland actief willen blijven, maar ook ziet hij buiten de landsgrenzen naar verluidt clubs die

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *