FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lazio Roma meldt zich met 20 miljoen euro voor sterspeler’

Feyenoord moet vrezen voor een vertrek van sterspeler Santiago Gimenez. Volgens het medium TUDN wil Lazio Roma namelijk serieus werk van hem gaan maken deze zomer.

De naam van Giménez valt steeds vaker in relatie tot aansprekende clubs uit buitenlandse competities. Lazio is één van die clubs en de Romeinse interesse mag serieus worden genoemd. Volgens de laatste berichten wil de Serie A-club deze zomer zelfs een officieel bod van circa twintig miljoen euro neerleggen bij Feyenoord.

Lazio kreeg eerder dit seizoen al te maken met Giménez. In de groepsfase van de Europa League scoorde de Feyenoorder driemaal tegen de Romeinen, waaronder de allesbeslissende 1-0 in De Kuip. De Romeinen zijn hem sindsdien blijven volgen en zouden overtuigd zijn geraakt van diens kwaliteiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *