FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Waardeloos nieuws voor recordverkoop Feyenoord

Het seizoen van de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra zit erop. De 23-jarige recordverkoop van Feyenoord kampt met een enkelblessure, waardoor hij het restant van de competitie niet meer in actie zal komen.

Hij noteerde dit seizoen 7 doelpunten en 1 assists in 22 officiële wedstrijden voor Leeds United. Op die teller blijft zijn teller dus ook steken. Leeds United moet het seizoen afmaken zonder de Colombiaanse aanvaller en dat is een hard gelag gezien de positie van de club.

Op dit moment staat Leeds United zestiende in de Engelse Premier League. Het gat met nummer achttien Leicester City bedraagt maar één punt. Het is dus maar de vraag of de club van Sinisterra volgend seizoen ook nog actief is in de hoogste divisie van Engeland.

Feyenoord zal ook hopen op een goede afloop. Niet alleen als gunfactor richting Sinisterra, maar ook omdat er enkele bonussen zijn afgesproken bij diens transfer naar Leeds United. Over de details is overigens niets bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *