FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

WEEKENDKLAPPER! Voorspel de bekerfinale goed en pak je deel van 5.000 euro!!

Aanstaande zondag om 18.00 uur staat de bekerfinale tussen Ajax en PSV op het programma. De Amsterdammers hebben wat goed te maken want ze verloren dit seizoen al drie keer van de Eindhovenaren. Vorige week gingen ze nog met 3-0 onderuit in het Phillips Stadion.

Speciaal voor deze wedstrijd pakt Unibet.nl uit met een waanzinnige actie. Voorspel namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker in het duel en de minuut waarin dit gebeurt om kans te maken op maar liefst 5.000 euro! En het mooie is, het enige dat je hoeft te doen om mee te spelen is een account aan te maken om je voorspelling door te geven!

Klik nu hier om je te registreren om mee te doen met de Golden Goal!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *