FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Twee beste Feyenoorders in de belangstelling van PL-club’

Santiago Gimenez en Orkun Kokcu hebben door hun goede ontwikkeling bij Feyenoord dit seizoen de clubs voor het uitzoeken. Zo is ook het Engelse Aston Villa in de race voor het tweetal.

Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van. De club uit Birmingham zou dit seizoen al meermaals op de tribune hebben gezeten om aanvoerder Orkun Kokcu te bekijken. Naast Villa zijn er ook tal van clubs uit de Spaanse, Italiaanse en Duitse competitie in hem geinteresseerd.

Ook Giménez prijkt op het verlanglijstje van Aston Villa. De Mexicaanse spits is vooral na de winterstop helemaal los bij Feyenoord en dat zorgt voor interesse. Volgens de Britse krant zijn grotere clubs in hem geïnteresseerd, waaronder zelfs een aantal Spaanse topclubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *