FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord voert eerste gesprek met Branco van den Boomen’

Feyenoord zou zich komende zomer dolgraag willen versterken met Branco van den Boomen. Hij loopt uit zijn contract bij het Franse Toulouse en volgens journalist Valentijn Driessen zou er al een eerste gesprek zijn gevoerd.

“Ik heb begrepen dat er al een gesprek is geweest. Om daar als middenvelder te gaan voetballen. Hij staat bijna nummer één op het lijstje van Slot. Het pad naar de absolute top ligt nu open voor Van den Boomen”

Van den Boomen werd eerder al in verband gebracht met PSV. De Nederlander maakt dit seizoen indruk bij de Franse promovendus Toulouse. Naast de uitstekende prestaties in de Ligue 1 werd er recent ook beslag gelegd op de Franse beker.

Naast Van den Boomen zou ook Spierings op het lijstje staan bij Feyenoord. Daar is De Telegraaf echter minder uitgesproken over. Wel wist de krant te melden dat de middenvelder gevolgd wordt door de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *