FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Flinke wending: ‘Arne Slot overweegt toch om te blijven’

Arne Slot zou momenteel serieus overwegen om nog een seizoen langer trainer te blijven van Feyenoord. Hier maakte presentator Wilfred Genee gisteren melding van in het programma ‘Veronica Offside’.

“Ik hoorde de afgelopen weken steeds mensen zeggen dat Arne Slot op zeker weg ging, maar de afgelopen dagen heb ik weer andere dingen gehoord. Het is toch wel zo dat Feyenoord iets meer voor hem wil betalen komend jaar.”

Slot zou zijn privé-situatie inmiddels ook steeds belangrijker als afweging zien. Volgens Genee biedt dit overigens geen garanties voor Feyenoord. “Alleen bij een geweldige aanbieding, bijvoorbeeld van Chelsea of Spurs, is dat een mogelijkheid, maar dan moet het wel een heel goede aanbieding zijn.”

“Het lijkt er nu op dat hij serieus overweegt om nog één jaar te blijven”, aldus Genee. “Hij had een beetje de angst dat het volgend jaar mis zou gaan, maar hij kan zoals het nu lijkt Giménez ook nog een jaar houden. Alleen zou hij nog iets meer geld willen investeren. De Vrienden van Feyenoord moeten nog een percentage krijgen, maar hij wil dat er iets meer geld naar de spelers gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *