FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu deze zomer zo goed als zeker vertrokken’

Feyenoord zal deze zomer zo goed als zeker afscheid gaan nemen van Orkun Kokcu. Hij staat er namelijk zeer goed op bij de clubs uit de Engelse Premier League. Hier maakt Marcel van der Kraan melding van.

In de Telegraaf-podcast Kick-Off stelt Van der Kraan: “Ik denk dat er heel wat clubs achter Orkun Kökcü aan zitten. Dat waren al een aantal clubs. Leicester City, Brighton en nog een aantal van dat soort clubs uit die regio. Daar is Aston Villa bij gekomen.”

“Ik denk dat steeds meer topclubs nu naar hem kijken”, aldus Van der Kraan. “De afgelopen weken heeft de tribune vol gezeten met scouts, ook uit de topzes van de Premier League. Tottenham Hotspur, Manchester United, Liverpool; iedereen had er scouts zitten. De strijd gaat heel interessant worden en dat zou ook betekenen dat het heel moeilijk gaat worden om hem te behouden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *