FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wil bij Feyenoord veel meer bravoure zien’

Clubicoon Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord best eens mag uitspreken dat ze kampioen gaan worden dit seizoen. Dit meldt hij in het Algemeen Dagblad.

“Ze zullen nu toch wel durven zeggen dat ze kampioen worden?”, vraagt Van Hanegem zich openlijk af. “Kom op, dat voorzichtige gedoe slaat nergens op. Voor de supporters zou het mooi zijn als Feyenoord in de eigen Kuip kampioen wordt en dus niet zondag al uit bij Excelsior. Dat is een luxe om het zo te kunnen zeggen, maar dat hebben ze zelf afgedwongen.”

Verder kwam er nog meer nieuws over de wedstrijden tot het kampioenschap voor Feyenoord. Dirk Kuyt sluit zich namelijk op korte termijn aan bij de technische staf van het eerste elftal. Hij zal alleen achter de schermen meelopen en krijgt dus nog geen officiële functie in de staf van trainer Arne Slot. Feyenoord kan zondag tegen Excelsior kampioen worden als PSV zaterdag niet wint van Sparta.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *