FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Utrecht wil zaken doen met Feyenoord’

FC Utrecht hoopt ook komend seizoen Ramon Hendriks van Feyenoord te kunnen huren. Hij speelde dit seizoen slechts zes wedstrijden voor de Domstedelingen.

Hij raakte vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd en onlangs sloeg het noodlot opnieuw toe. Daardoor blijft de teller steken op vier Eredivisie-wedstrijden voor FC Utrecht en twee Keuken Kampioen Divisie-duels met Jong FC Utrecht.

In gesprek met FC Utrecht TV stelt technisch directeur Jordy Zuidam: “Het is ontzettend jammer dat hij voor de tweede keer een blessure heeft opgelopen. Het is allereerst heel sneu voor hem en voor ons als team is het ook heel jammer. Deze speler willen we namelijk heel graag behouden voor volgend jaar en daarom moeten we kijken op welke manier dat mogelijk is.”

“We zullen hierover met Feyenoord in gesprek gaan in de komende periode”, vervolgt Zuidam. “Het is in ieder geval een speler die een hele goede indruk heeft achtergelaten. Twee keer heel veel pech heeft gehad, maar wel een jongen waar we voor de toekomst naar kijken of het mogelijk is om dat nog te verlengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *