FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord legt vermogen neer voor nieuwe aanwinst’

Feyenoord betaalt FC Twente een gigantisch bedrag voor Ramiz Zerrouki. Het zou gaan om een transfersom van acht miljoen euro. Hier maakt het regionale medium Tubantia melding van.

Hij werd de langverwachte deal tussen beide clubs dan eindelijk wereldkundig gemaakt, maar over de precieze hoogte van de transfersom doen zowel Feyenoord als FC Twente geen uitspraken. De regionale krant weet wél wat voor bedrag er met de transfer gemoeid is: zo’n acht miljoen euro.

Zodoende incasseren de Tukkers een fraaie transfersom voor de 24-jarige Algerijn, die in De Grolsch Veste over een verbintenis beschikt die medio 2024 afloopt. Tubantia weet dat Feyenoord zich na de mislukte pogingen in januari in de afgelopen weken opnieuw meldde bij FC Twente, de gesprekken nu wél in harmonie verliepen en de afgelopen dagen in een stroomversnelling kwamen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *