FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arrogant’ Feyenoord krijgt standje van Excelsior-trainer

Marinus Dijkhuizen is niet te spreken over de houding van Feyenoord gisteren. De Kralingers wilden namelijk afscheid nemen van hun oud-speler Mats Wieffer maar daar staken ze een stokje voor.

Excelsior en Feyenoord namen het zondagmiddag tegen elkaar op en deden dat op een kurkdroog kunstgrasveld. Dijkuizen erkent dat Excelsior bewust het veld niet heeft gesproeid. “We hebben bewust niet gesproeid, dat klopt. Zij hebben er anders meer voordeel bij dan wij dat hebben”, vertelt de oefenmeester na afloop voor de camera van ESPN.

Dijkhuizen haalt tot slot ook nog uit naar tegenstander Feyenoord, dat niet mee wilde werken aan een afscheid van Wieffer. De controlerende middenvelder maakte in de zomer de overstap van Excelsior naar Feyenoord. “Wij wilden vandaag afscheid nemen van Wieffer en dat heeft Feyenoord niet toegelaten. Dat vind ik misplaatste arrogantie”, aldus Dijkhuizen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *