FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Arne Slot een vorstelijk voorstel doen’

Volgens presentator Wilfred Genee is Feyenoord bereid om ver te gaan om trainer Arne Slot voor de club te behouden. De succesvolle oefenmeester heeft momenteel de clubs voor het uitkiezen na zijn goede werk in Rotterdam.

Hij leidde Feyenoord vorig seizoen naar de Conference League-finale en heeft dit seizoen de landstitel voor het grijpen. In De Kuip staat hij er geweldig op, maar ook bij andere clubs valt diens naam steeds vaker. Vooral Premier League-clubs, waaronder Tottenham Hotspur, zouden zeer gecharmeerd zijn.

Genee heeft vernomen dat de Feyenoord-leiding er alles aan doet om Slot in Rotterdam te houden. In Veronica Offside sprak de presentator maandagavond klare taal: “Ik heb begrepen dat Feyenoord bereid is het salaris van Slot behoorlijk te verhogen. Zodat die blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *