FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord bereikt akkoord met sleutelspeler’

Feyenoord heeft een persoonlijk akkoord bereikt met middenvelder Sebastian Szymanski. Maar een definitieve transfer is nog lang geen uitgemaakte zaak. Ze huren hem momenteel van de Russische club Dinamo Moskou.

Er ligt een optie tot koop, maar Nederlandse clubs mogen geen financiële deals sluiten met Russische clubs. In Voetbalpraat legt Martijn Krabbendam uit: “Het gaat er niet om of Feyenoord een akkoord met hem bereikt, maar dat ze eruit komen met de Russen of wie dan ook. Die jongen wil op zijn knieën blijven.”

De VI-journalist stelt dat er ‘omweggetjes’ te verzinnen zijn. Op die manier werd Guus Til opgepikt door PSV, maar weet Krabbendam: “Indirect doe je dan wel zaken met die club. Feyenoord was daar tegen toen PSV dat ook deed, dus ik kan me niet voorstellen dat ze nou op die manier een constructie aangaan. Ze hopen dat hij op de één of andere manier zijn contract kan ontbinden.”

“Szymanski wil helemaal niet terug”, zo weet Krabbendam. “Hij zegt al weken dat hij bij Feyenoord wil blijven. Met Champions League-voetbal is het een stuk makkelijker om hem hier te houden, maar het gaat lastig worden om hem definitief over te nemen. Hij moet tien miljoen euro kosten en dat kan eigenlijk helemaal niet. Ik denk dat het een stuk lastiger gaat worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *