FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

REAL of CITY? Pak 100X je inzet terug bij winst van jou favoriet!

Vanavond om 21.00 uur staat er weer een kraker van jewelste op het programma in de Champions League. Real Madrid speelt dan in eigen huis tegen Manchester City.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht REAL of CITY deze wedstrijd winnen dan kun je namelijk 100X je inzet terugpakken! Je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 100 euro winst kan pakken! Ongekend! Klik nu hier om je te registreren en te profiteren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *