FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eintracht Frankfurt denkt aan Arne Slot’

Arne Slot heeft zich met zijn goede werk bij Feyenoord in de belangstelling van het Duitse Eintracht Frankfurt gebracht. Hij staat namelijk op het lijstje om de vertrekkende Oliver Glasner te vervangen.

Eerder deze week werd duidelijk dat Glasner na dit seizoen vertrekt bij Frankfurt. Dino Toppmöller, die tot voor kort de rechterhand van Julian Nagelsmann bij Bayern München was, staat hoog op de lijst, meldt Sport1. RB Salzburg-eindverantwoordelijke Matthias Jaissle zou eveneens op de lijst staan, maar moet door een contract tot de zomer van 2025 losgeweekt worden.

Volgens het Duitse medium is er een derde kandidaat: Slot. Ook over de Feyenoord-coach wordt geschreven dat hij mogelijk te duur is voor Frankfurt. Het is voor het eerst dat Slot nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een Bundesliga-club. Het is geen geheim dat de 44-jarige oefenmeester er in de Premier League goed opstaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *