FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich in Friesland voor nieuwe speler’

Feyenoord heeft interesse in de verdediger Timo Zaal (19). Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij zou al zijn benaderd door de aanstaande landskampioen.

Hij heeft een aflopend contract in Heerenveen en is vrij om te praten met geïnteresseerde clubs. Feyenoord is concreet voor de transfervrije verdediger, klinkt het. De jeugdinternational zou in eerste instantie kunnen aansluiten bij de beloftenploeg, waar hij volgens ingewijden ‘méér dan goed genoeg’ voor zou zijn. Feyenoord kan hem volgend ook uitlenen aan FC Dordrecht of Excelsior.

Zaal maakte vorig seizoen zijn officiële debuut voor Heerenveen, maar wist sindsdien niet uit te groeien tot een vaste waarde in de ploeg van trainer Kees van Wonderen. Dit seizoen staat de teller op een handvol korte invalbeurten. In de Eredivisie zat hij zestien keer op de bank. “We willen hem bij onze club houden, maar dan moet er voldoende perspectief zijn”, zei Heerenveen-directeur Ferry de Haan acht maanden geleden tegen de Leeuwarder Courant over Zaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *