FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft speler van Volendam in het vizier’

Feyenoord zou momenteel in gesprek zijn met FC Volendam om vleugelverdediger Givairo Read over te nemen. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Ze hopen de komst van Read op korte termijn af te ronden, klinkt het. De talentvolle rechtsback maakte twee maanden geleden zijn debuut in het eerste van Volendam. De meeste wedstrijden speelt hij voor de beloften, waar Read hoge ogen gooit. De rechtspoot werd opgeleid als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder en kan ook uit de voeten als linksback.

Het voorbeeld van Read is João Cancelo, zo vertelde hij eerder dit seizoen aan Voetbaljournaal. “Niet alleen verdedigend, maar ook aanvallend goed en snel. Zijn conditie is top. Ik wil er ook naar toewerken om negentig minuten vol te kunnen gaan.” De rechtsbackpositie bij Feyenoord wordt dit seizoen ingevuld door Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *