FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lazio Roma meldt zich bij Feyenoord met karig bod’

Het Italiaanse Lazio Roma wil op korte termijn uitpakken met een bod op Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Dit weet de Turkse journalist Emre KONUR te melden via Twitter.

Hij stelt dat Lazio van plan is om vijftien miljoen euro te bieden voor de diensten van Giménez. Daarnaast voorziet ‘Emre KONUR’ ons van een uitgebreide lijst met clubs: SL Benfica, Manchester United, Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, West Ham United, Brentford, Sevilla en Atlético Madrid. Zijn dit andere gegadigden? Het wordt er niet bij gezegd.

Giménez liet onlangs nog in gesprek met FOX Sports Radio weten: “Voor veel Mexicanen is het een droom om tegen de grootste clubs van Europa te spelen (in de Champions League dus, red.). Ik wil bij Feyenoord blijven en blijven groeien.” De Rotterdammers stevenen natuurlijk af op het kampioenschap en zijn volgend seizoen actief op het hoogste podium van Europa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *