FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hangt dit prijskaartje om de nek van succestrainer’

Diverse grote clubs trekken aan Feyenoord-trainer Arne Slot. Zo zijn Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt voor hem in de markt. Volgens het medium The Daily Mail zouden de Rotterdammers een prijskaartje van zeven miljoen euro om zijn nek hebben gehangen.

Overigens moeten geïnteresseerde clubs snel zijn, aangezien de Rotterdammers voornemens zijn om zijn verbintenis op te waarderen.

Volgens verschillende bronnen is Slot al met Feyenoord begonnen aan de selectiesamenstelling voor volgend seizoen. Wel liet hij eerder doorschemeren dat hij geen ‘nee’ kan zeggen tegen bepaalde clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *