FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gesprek over komst van Amerikaans international’

Feyenoord is momenteel in gesprek met het Duitse Augsburg om Ricardo Pepi over te nemen. Hij moet in Rotterdam gaan concurreren met Santiago Gimenez. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Hij speelde dit seizoen op huurbasis voor FC Groningen, waarmee hij degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zomer keert hij in principe terug naar de Bundesliga, al wil hij zelf het liefst naar een andere club vertrekken. Meerdere partijen zijn naar verluidt geïnteresseerd, waaronder Feyenoord.

De aankomende landskampioen is druk bezig om de selectie richting volgend seizoen te versterken en ziet in Pepi een uitstekende aanvulling op de kwaliteiten in de spelersgroep. Waar het eerder al meermaals sprak met het management van de speler, zou het inmiddels ook in overleg zijn met de Duitse club.

Het is bij Feyenoord de bedoeling dat het Pepi allereerst voor een seizoen huurt, waarna het de mogelijkheid wil hebben om het talent definitief over te nemen. Daarvoor moet het echter allereerst voor financiële ruimte zorgen. Wanneer Danilo of Santiago Giménez zou vertrekken, worden de kansen voor de transfer naar verluidt vergroot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *