FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is in dat land het populairste van allemaal’

Santiago Gimenez is momenteel een populaire man bij Feyenoord. Maar dat is de aanvaller ook in zijn thuisland Mexico. Hier maakt de Mexicaanse journalist Daniel Reyes melding van.

Volgens de journalist is Gimenez de populairste speler van Mexico, hoewel hij de afgelopen jaren ook landgenoten als Hirving Lozano, Andrés Guardado (ex-PSV) en Edson Álvarez (Ajax) in de Eredivisie zag schitteren. “Het is niet te vergelijken. Santiago staat in Mexico qua populariteit op eenzame hoogte”, zegt de journalist tegen NU.nl.

“Het klinkt misschien heel raar, maar als je in Mexico voetballer bent, dan lijkt het alsof je God bent. Normaal lukt het spelers niet om nederig te blijven, maar Santiago lukt dat duidelijk wel”, vervolgt Reyes. De populariteit van Gimenez straalt ook af op de Rotterdamse koploper. “Feyenoord is in Mexico op dit moment de populairste club uit Europa. En ze kijken in Mexico vooral naar spelers die doelpunten maken. Bij Gimenez zit je dan dus wel goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *