FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gevecht met PSV om nieuwe aanwinst’

Zowel Feyenoord als PSV willen zich deze zomer gaan versterken met RKC-doelman Etienne Vaessen. Beide clubs zien in hem een perfecte kandidaat voor de vacature van tweede keeper.

De Eindhovenaren zijn op zoek naar een opvolger voor Joël Drommel. Afgelopen seizoen was hij nog een tijdlang de vaste kracht onder de lat, maar na de komst van Walter Benítez is zijn uitzicht op speeltijd vrijwel verdwenen. Hoewel PSV in Drommel nog altijd de toekomstige eerste doelman ziet, stuurt de keeper zelf aan op een vertrek.

De voorkeur van PSV gaat uit naar een verhuur, maar het is niet uit te sluiten dat de club hem bij een goed bod definitief laat vertrekken. Achter de schermen zoekt het ondertussen naar een doelverdediger die het Benítez komend seizoen moeilijk kan maken. Vaessen zou daarbij een van de gegadigden zijn.

Bij RKC Waalwijk liet hij dit seizoen een uitstekende indruk achter. De club staat na 32 gespeelde wedstrijden in de Eredivisie op de negende positie in het linker rijtje. De 27-jarige doelman heeft in Waalwijk nog een contract tot medio 2024, waardoor PSV wel een bedrag op tafel zal moeten leggen om hem binnen te halen.

Het krijgt in de transferonderhandelingen echter concurrentie van Feyenoord. De Rotterdammers zouden deze zomer ook een nieuwe keeper aan de selectie willen toevoegen en zitten eveneens achter de handtekening van Vaessen aan. Hij heeft volgens het medium zelf laten weten dat hij eerst het seizoen met RKC Waalwijk wil afmaken, alvorens hij een keuze maakt over zijn toekomst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *