FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die twee trainers zouden Slot goed kunnen opvolgen’

Feyenoord weet nog steeds niet waar het aan toe is volgend seizoen met Arne Slot. De oefenmeester heeft namelijk nog geen uitsluitsel gegeven over zijn toekomst bij de club. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf worden enkele mogelijke kandidaten genoemd om Slot op te volgen bij Feyenoord.

Journalist Marcel van der Kraan gaat ervan uit dat Feyenoord rekening houdt met een vertrek. “Het zou slecht zijn als Te Kloese geen schaduwlijstje zou hebben. Als hij weggaat, zoeken ze natuurlijk een trainer die in dezelfde stijl voetbalt. Peter Bosz is inderdaad een goede kandidaat, omdat hij ook heel aanvallend voetbalt en een beetje de Cruijff-filosofie aanhangt.”

Valentijn Driessen heeft de namen van Bosz en Blackburn Rovers-trainer Jon Dahl Tomasson voorbij horen komen. Mike Verweij verwacht niet dat Feyenoord opnieuw zal uitkomen bij AZ, waar Slot ook vandaan kwam. “Ik denk niet dat Feyenoord Pascal Jansen ziet zitten. Ik denk dat Bosz en Tomasson, de namen die Valentijn noemt, heel logische kandidaten zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *