FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Independent: ‘Spurs zet Arne Slot op nummer één’

Volgens het Engelse medium The Independent geeft Arne Slot momenteel de beste papieren om na de zomer aan de slag te gaan als manager van Tottenham Hotspur. Een afscheid lonkt dus voor de succestrainer van Feyenoord.

Al geruime tijd is de leiding van Tottenham Hotspur op zoek naar een permanente opvolger voor Arne Slot. Onder leiding van voorzitter Daniel Levy zijn verschillende kandidaten besproken, waaronder de trainer van Feyenoord. Zijn succes en werkwijze heeft veel indruk gemaakt in Londen.

Feyenoord wil Slot behouden en heeft kenbaar gemaakt dat er een forse salarisverhoging lonkt. Daar komt nog bij dat de Rotterdammers volgend seizoen in de Champions League speelt. Tottenham ontbreekt na de zomerstop daarentegen in het miljoenenbal, wat een potentieel nadeel is.

Tottenham kijkt overigens niet alleen naar Slot. Ook Rúben Amorim van Sporting Portugal is een serieuze optie, waar Julian Nagelsmann en Mauricio Pochettino zo goed als zeker van de lijst zijn geschrapt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *