FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

John de Wolf maakt duidelijk statement

Ook voor John de Wolf is het onduidelijk of Arne Slot na de zomer nog voor de groep staat bij Feyenoord. Wel heeft hij laten weten niet met hem mee te gaan naar een andere club.

In het tv-programma Taxi Castricum stelde Rutger Castricum een vraag over de toekomst van Slot. De Wolf: “Dan ga ik je iets heel raars vertellen, we hebben het daar helemaal niet over gehad.” Het duo heeft in eerder stadium wel eens over een potentieel vertrek gesproken. “Ik heb wel eens gezegd dat het sowieso geen andere club in Nederland moet worden. Daar gingen in een eerder stadium geruchten over.”

Castricum wilde van De Wolf weten of dat laatste nog altijd een mogelijkheid is. Met een brede glimlach: “Meen je dat nou serieus?” De Feyenoord-assistent sluit een vertrek van zijn collega niet uit, maar over zijn eigen toekomst is hij glashelder: “Dan wens ik hem een prettige wedstrijd. Dan ga ik niet mee. Dit is mijn club, hier hoor ik thuis. Dit is mijn huis. Dan laat ik mijn gevoel spreken.”

“Als ik over de brug rijd, krijg ik nog iedere dag kippenvel. Dat gaat heel ver terug. Als klein jongetje ging ik al met mijn vader naar De Kuip”, aldus De Wolf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *