FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi kan overstappen naar de aanstaande kampioen’

Marcos Senesi heeft zich met zijn goede spel bij Bournemouth dit seizoen in de belangstelling gespeeld van Manchester City. Pep Guardiola zou in hem namelijk een goede vervanger zien van Aymeric Laporte. Hier maakt het Spaanse medium Fichajes vandaag melding van.

Laporte was jarenlang een vaste basisspeler bij de huidige koploper van de Engelse competitie, maar dit seizoen zit hij veelal op de bank en daarom lonkt een afscheid. Laporte (28) zelf wil graag weg.

En dan zou dus Senesi (26) een mogelijke vervanger zijn. Dit seizoen was de Argentijn goed voor 32 competitiewedstrijden namens Bournemouth, de nummer 14 van de Premier League. Hij scoorde daarin twee goals. Senesi ligt nog tot medio 2026 vast bij The Cherries, die minstens twintig miljoen euro voor hem willen vangen. Josko Gvardiol (RB Leipzig) is een andere optie op het verlanglijstje van City.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *