FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Liverpool meldt zich in Rotterdam voor zaken’

Orkun Kokcu heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Engelse Liverpool. Hier maakt het medium FootballTransfers melding van.

Voor Liverpool-manager Jürgen Klopp is versterking van het middenveld een absolute topprioriteit voor volgend seizoen. Jude Bellingham van Borussia Dortmund was de topkandidaat, maar hij lijkt onhaalbaar te zijn. Daarom zou de clubleiding nu doorschakelen naar alternatieve opties.

Kökcü staat bij verschillende Premier League-clubs op het verlanglijstje. Liverpool is er daar dus één van. De kans is groot dat de international van Turkije na dit seizoen een transfer maakt, mits er een goed bedrag op tafel komt. Voor Feyenoord-begrippen zou dit een recordbedrag moeten worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *