FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV lijkt meer gretig zijn voor Feyenoord-target’

PSV wil deze zomer serieus werk gaan maken van Ricardo Pepi. Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van. Hij speelt momenteel voor FC Groningen dat hem heeft gehuurd van FC Augsburg.

De naam van Pepi is de afgelopen maanden in verband gebracht met Ajax, Feyenoord en PSV. Voorlopig lijkt de Amsterdamse club geen serieuze optie, maar beide concurrenten zouden zijn naam wel hoog op het lijstje hebben gezet voor volgend seizoen. Het ED meldt nu zelfs dat de PSV-leiding ‘de komende weken’ al wil toeslaan.

“Als de Eindhovense club zich komende zondag zou plaatsen voor de Champions League-voorrondes, kan het mogelijk snel gaan”, zo schrijft clubwatcher Rik Elfrink in het artikel. Naar verluidt wil Augsburg minimaal tien à elf miljoen euro in ruil voor een transfersom. PSV zal aanvankelijk inzetten op een lagere transfersom.

Pepi kan rekenen op interesse van meer clubs uit binnen- en buitenland. Ook Feyenoord is daar één van, maar de kersverse landskampioen zou vooralsnog terughoudender zijn dan PSV. Naar verluidt staat de Amerikaanse aanvaller zelf open voor de Eindhovense club als nieuwe bestemming.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *