FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Barcelona volgt Feyenoorder op de voet’

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft Lutsharel Geertruida zich in de belangstelling gespeeld van FC Barcelona. Hier maakt de Spaanse voetbaljournalist Gerard Moreno vandaag melding van.

Barcelona zou de verrichtingen van Geertruida nauwlettend in de gaten houden en ziet in de veelzijdige verdediger een mogelijke versterking. Volgens Moreno is Barcelona echter nog niet met een concreet voorstel richting Geertruida en Feyenoord gekomen.

Geertruida verlengde eerder dit seizoen nog zijn contract bij Feyenoord tot medio 2025. Daarbij gaf de verdediger aan niet direct aan te willen sturen op een transfer komende zomer, al kunnen de Rotterdammers nu wel een flink bedrag ontvangen voor de steunpilaar. Eerder werd Geertruida ook al eens gelinkt aan Borussia Dortmund, dat ook gecharmeerd zou zijn van de veelzijdige verdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *