FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zeven miljoen per jaar voor Slot bij Tottenham’

Mocht Arne Slot de nieuwe manager worden van Tottenham Hotspur dan wacht hem een megasalaris. Hier maakt het Engelse medium ‘The Telegraph Sport’ melding van.

Het is geen geheim dat Feyenoord er alles aan doet om Slot te overtuigen om deze zomer in De Kuip actief te blijven. Niet alleen is de clubleiding druk bezig om de selectie naar zijn wens in te vullen voor volgend seizoen, maar ook lonkt een forse salarisverhoging. Naar verluidt kan hij zo’n 3,5 miljoen euro verdienen door akkoord te gaan.

Het is zeer de vraag of Slot toehapt. Dat heeft alles te maken met de toenemende interesse van Tottenham Hotspur. Volgens de Britse krant zou de Premier League-club bereidwillig zijn om zijn jaarsalaris minimaal te verdubbelen ten opzichte van het Feyenoord-aanbod. Dat zou dus neerkomen op zeker zeven miljoen euro…

Feyenoord en Tottenham moeten het overigens wel eens worden. Naar verluidt heeft de Rotterdamse club een prijskaartje van zo’n zeven miljoen euro om zijn nek gehangen. Het is onduidelijk of de Londenaren hieraan willen voldoen, zeker omdat Slot ook totale inspraak zou eisen in het transferbeleid van Spurs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *