FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot over binnenlandse transfer: ‘Dan zou ik wel enorm falen’

Afgelopen seizoen werd Arne Slot nog genoemd als mogelijke trainer van Ajax maar inmiddels is dat totaal niet meer relevant. Hier maakt de coach zelf melding van na een vraag van een Engelse journalist.

“Mijn volgende stap zal niet naar een andere club in Nederland zijn. Als dat gebeurt, moet ik wel enorm falen in de komende jaren. Normaal gesproken is mijn volgende club er een in het buitenland, en de Premier League is de grootste competitie van de wereld”, erkent Slot, die met name aan Tottenham Hotspur wordt gelinkt.

Slot vindt de Italiaanse Serie A echter ook interessant en wijst naar het feit dat er zoveel Italiaanse clubs in de Europese finales staan dit jaar. Toch ziet hij de Premier League als de grootste competitie, herhaalt hij nog eens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *