FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tottenham wil naast Slot ook nog sterkhouder overnemen’

Tottenham Hotspur is voornemens om een dubbelslag te slaan bij Feyenoord. Naast dat ze Arne Slot als nieuwe manager willen aanstellen moet ook Orkun Kokcu de overstap gaan maken. Hier maakt het medium Sky Sports melding van.

Er zou zelfs al een positief gesprek hebben plaatsgevonden. Volgens 1908.nl geniet naast de succestrainer ook Feyenoord-aanvoerder Kökcü interesse van de Londense club. Kökcü zou de afgelopen jaren al intensief zijn bekeken door Tottenham. Op basis van de rapporten overweegt de Premier League-club deze zomer door te pakken. Er zouden zelfs al contacten zijn gelegd, maar een eventuele overstap zou voorlopig los staan van de ontwikkelingen rond Slot.

De naam van Kökcü valt bij meer clubs uit de Premier League, waaronder Arsenal, Manchester United en Liverpool. Ook clubs uit andere Europese topcompetities hebben interesse getoond. Naar verluidt wil Feyenoord zo’n veertig miljoen euro verdienen aan een eventueel vertrek van de international van Turkije.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *