FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spurs meldde zich nog niet in Rotterdam voor Slot’

De Engelse club Tottenham Hotspur heeft nog geen contact gelegd met Feyenoord voor Arne Slot. Dit heeft directeur Dennis te Kloese vandaag laten weten in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’. Al een geruime tijd wordt de succestrainer van de Rotterdammers gelinkt aan de Londenaren.

Te Kloese is zondagmorgen te gast bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie, waar hem de vermeende interesse van Spurs in Slot wordt voorgelegd. De algemeen directeur is duidelijk: Spurs heeft zich niet gemeld bij Feyenoord voor Slot. “Nee. Daar kan ik heel duidelijk over zijn. We hebben vorig jaar met Arne en zijn management gesproken om te verlengen. Daar zijn bepaalde dingen afgesproken, met het idee om een lange periode samen te werken en het beste uit Feyenoord te halen. Dat is sowieso een fantastisch jaar geweest, dan krijg je natuurlijk interesse als er succes is.”

Eerder dit jaar was die concrete interesse er wel, vervolgt Te Kloese, die bevestigt dat het om Leeds United gaat. “Dat was niet het moment, leek mij. Ik heb binnen de organisatie gewoon nee gezegd tegen Arne, nee is ook een antwoord. Ik denk dat de samenwerking die we met Arne hebben opgebouwd heel goed is. Ik denk dat Feyenoord op dit moment sportief en financieel stapje er stapje voor stapje beter voor komt te staan. Langzaam zie je dat dat beleid tot interesse leidt. Dat is heel normaal, het is ook helemaal niet spannend of ingewikkeld. Als er voor ons interesse is, moet de club zich bij ons melden. Dan gaan we erover nadenken.”

“Maar mag Slot met Tottenham praten?”, vraagt ESPN-presentator Milan van Dongen. “Nee, hij heeft nog twee jaar contract, dat heeft hij zelf ook aangegeven. Wij hebben met Arne gewoon een weg ingeslagen, en hij staat nog onder contract. Wij doen er niet spastisch over. Er is een contract en voor ons is Arne gewoon trainer”, zegt Te Kloese. “Maar hij heeft grote bewondering voor de Engelse competitie. En als iemand van buiten komt, dan streelt dat. Het is de bevestiging dat je goed bezig bent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *