FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Te Kloese: ‘Spurs vroeg mij om de nieuwe TD te worden’

Tottenham Hotspur heeft geprobeerd om Dennis te Kloese weg te halen bij Feyenoord. Ze zagen in hem namelijk de ideale opvolger van Fabio Paratic. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

De 48-jarige Nederlander werd gevraagd of hij per 1 juli kan beginnen, schrijft de ochtendkrant. Hij verscheen op de radar door het succes van Feyenoord, waar hij onder meer een grote rol speelde in meerdere transfers. Vooral de komst van Santiago Gimenez en Mats Wieffer bleken schoten in de roos.

Een vertrek van Te Kloese zou dan ook een forse aderlating zijn geweest, maar de bestuurder heeft besloten dat hij bij Feyenoord blijft. Hoewel hij in Engeland een veelvoud van zijn Feyenoord-salaris zou kunnen verdienen, is dat geen reden om na anderhalf jaar al uit De Kuip te vertrekken. “Ik ga niet ontkennen dat er een aanbod is gekomen, maar ik zeg meteen dat het mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen”, reageert hij.

“Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord”, stelt Te Kloese, die mogelijk nog niet van Tottenham af is. Zowel trainer Slot als spelmaker Kökcü staan op het Londense lijstje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *