FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Christian Giménez laat zich uit over zomerse transfer’

Christian Giménez. de zaakwaarnemer en vader van Santiago Gimenez heeft zich uitgelaten over de toekomst van zijn zoon. Hij zou momenteel bezig zijn met alle opties op een rijtje te zetten. Zo zou hij in de belangstelling staan van Atletico Madrid en Lazio Roma.

De Mexicaanse goalgetter heeft eerder aangegeven dat hij graag bij Feyenoord wil blijven en die wens heeft ook zijn verloofde uitgesproken. Toch is een langer verblijf van de Mexicaanse spits helemaal niet zeker. Senior zou op Spaanse bodem zelfs al voorwerk verrichten voor een potentiële transfer.

In gesprek met het Mexicaanse ESPN kreeg Giménez de vraag of hij deze zomer blijft of vertrekt bij Feyenoord. “Ik weet niet of ik daar op kan reageren. Sommige kansen kan ik niet laten passeren, maar als je het mij vraagt ben ik de gelukkigste man ter wereld bij Feyenoord.”

De Feyenoord-spits vervolgt: “Er ligt geen aanbieding op tafel. Er zijn geïnteresseerde clubs die contact hebben opgenomen, maar meer speelt er niet. Het enige is dat mijn vader vanwege een vakantie in Spanje verblijft en onderweg zal hij ook mensen ontmoeten die bekijken of ze iets met mij willen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *