FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Orkun Kokcu: ‘Sta open voor een mooi avontuur’

Orkun Kokcu heeft te kennen gegeven open te staan voor een mooie buitenlandse transfer deze zomer. De middenvelder van Feyenoord staat onder andere in de belangstelling van clubs uit de Premier League.

De Turks international probeert zich niet bezig te houden met mogelijke transfers tot de competitie klaar is. “Ik kan niets met zekerheid zeggen, ik dacht vorig seizoen al dat ik weg zou zijn. Dan raak je alleen maar teleurgesteld als je niet weg kan. Als ik na dit seizoen een stap kan maken, zou dat heel prettig zijn.”

Nog een seizoen in Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. “Ik heb alleen de Champions League niet meegemaakt, maar wie weet kan dat ergens anders ook. Ik ben ook heel tevreden met mijn plek bij Feyenoord, voor mij is het niet zo dat ik met paniek in mijn hoofd de zomer in ga.”

De aanvoerder weet niet of trainer Arne Slot na de zomer bij Feyenoord blijft. “Je kan er niet aan ontkomen, je leest ook onbewust overal alles. We hebben er in de kleedkamer geen thema van gemaakt. Je maakt onderling wel grapjes, maar wij zijn niet echt voorbereid op die keuze, die is aan die trainer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *