FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot geldt bij Tottenham Hotspur als ‘frontrunner’

Arne Slot is bij Tottenham Hotspur de belangrijkste kandidaat om daar de nieuwe manager te worden. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij zou een streepje voor hebben op zijn concurrent Julian Nagelsmann.

Slot is niet de enige kandidaat en het ligt voor de hand dat Tottenham eerst een technisch directeur gaat aanstellen, maar Slot geldt volgens Romano wél als de ‘frontrunner’ voor de vacature in Noord-Londen. “Ik wil herhalen dat Slot een serieuze kandidaat is”, verklaart de Italiaanse transferspecialist.

“Er zijn interne gesprekken gaande om te beslissen wie de trainer wordt, maar de eerste stap is een nieuwe directeur”, weet Romano. “Arne Slot is in de race, Luis Enrique (clubloos, red.) wordt ook gewaardeerd, verder zijn de namen van Ange Postecoglou (Celtic, red.) en Rúben Amorim (Sporting Portugal, red.) gevallen. Maar op dit moment is Slot de frontrunner.”

Het nieuws dat Nagelsmann weer in onderhandeling is met Tottenham, klopt volgens Romano niet. “Ik begrijp dat er geen nieuwe gesprekken hebben plaatsgevonden. Op dit moment is er niets concreet. Nagelsmann stond open voor gesprekken met Tottenham, maar hij wilde een sportief directeur die hem steunde. Die situatie is niet veranderd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *