FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-kampioen hangt schoenen aan de wilgen

Brad Jones zet op 41-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan. Dit heeft hij bekendgemaakt via zijn eigen sociale media. In 2017 werd hij kampioen met Feyenoord.

Hij blikt in een statement op Twitter terug op zijn rijke loopbaan, die maar liefst 25 jaar duurde. ‘Het is tijd om mijn handschoenen aan de wilgen te hangen, na een lange reis die me over de hele wereld heeft gevoerd. Ik heb gedaan waarvan ik als jonge jongen uit Perth alleen maar van had kunnen dromen.’

In zijn carrière kwam Jones naast Feyenoord nog meer uit voor onder meer Middlesbrough, Liverpool, NEC, Al-Nassr. Sinds 2021 is hij terug op vertrouwde bodem bij Perth Glory. De afgelopen twee jaar in zijn vaderland blijken het laatste hoofdstuk van zijn loopbaan. Jones heeft een woord van dank over aan alle supporters die hem steunden, zijn vrouw en de historische momenten die hij beleefde.

Absoluut hoogtepunt in zijn loopbaan was het kampioenschap met Feyenoord. Jones fungeerde dat jaar als eerste doelman en hoefde in 32 Eredivisie-duels slechts 22 keer te vissen. ‘ Ik hoop in de toekomst in een bepaalde hoedanigheid betrokken te blijven bij het voetbal en deel uit te blijven maken van het mooie spel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *