FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord staat voor de tweede klapper van de dag’

Vandaag werd bekend dat Arne Slot ook na de zomer trainer van Feyenoord is. Er was sprake van een overgang naar Tottenham Hotspur maar de oefenmeester heeft de knoop doorgehakt en gekozen voor een langer verblijf in Rotterdam. Erg goed nieuws natuurlijk, maar het Algemeen Dagblad heeft nog meer goed nieuws in petto voor ‘Het Legioen’.

De krant schrijft namelijk dat Sebastian Szymanski ‘naar alle waarschijnlijkheid’ zeker nog een jaar bij Feyenoord blijft. Het afgelopen seizoen werd de Poolse middenvelder gehuurd van Dinamo Moskou. De koopoptie van tien miljoen euro was de Rotterdammers te gortig, maar er lijkt nu een andere oplossing te zijn gevonden.

Vermoedelijk is dat een nieuwe huurdeal van één seizoen, die mogelijk werd doordat de FIFA de nieuwe reglementen rondom transfers vanuit Rusland heeft verlengd wegens de invasie van Oekraïne. Verder is duidelijk geworden dat Oussama Idrissi terug zal keren naar Sevilla. Er werd voor hem geen koopoptie bedongen en Feyenoord wil de Marokkaan ook niet permanent overnemen.

“Maar het belangrijkste is dat Feyenoord duidelijkheid heeft over de positie van de trainer, iets waar de concurrentie in Amsterdam en Eindhoven momenteel slechts van kan dromen”, constateert het AD tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *