FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spurs voelt zich in de maling genomen door Arne Slot’

De beleidsbepalers van Tottenham Hotspur zouden zelf zijn weggelopen na verkennende gesprekken te hebben gevoerd met Feyenoord over een transfer van Arne Slot. Volgens het medium Sky Sports betichten ze hem namelijk van dubbelspel.

Hij maakt vandaag kenbaar bij Feyenoord te blijven. Ook ontkende hij besprekingen met Tottenham. De Premier League-club voelt zich ‘misleid’ door Feyenoord én Slot, aldus Sky Sports, en de Engelse bestuurders zijn volgens ESPN ‘totaal verrast’ en ‘enorm teleurgesteld’.

In het Feyenoord-contract van Slot staat een ontsnappingsclausule van zeven miljoen euro, maar die wordt pas in de zomer van 2024 van kracht. Feyenoord kon daardoor het dubbele eisen en wilde ook nog eens miljoenen zien voor assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff.

Sky Sports schrijft dat bij Tottenham het gevoel blijft hangen dat Slot de Spurs-interesse heeft gebruikt om een verbeterd contract te krijgen bij Feyenoord. Ondanks zijn droom om in de Premier League aan de slag te gaan, heeft hij besloten om de landskampioen trouw te blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *