FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot dichtbij persoonlijk akkoord: ‘Spurs-voorzitter doet beloftes’

Arne Slot zou dichtbij een persoonlijk akkoord zijn met Tottenham Hotspur. Daniel Levy, de voorzitter van de Engelse club zou hem al hebben beloofd dat ze een akkoord gaan bereiken met Feyenoord.

Dat meldt Pete O’Rourke, journalist van Football Insider woensdagavond, sprekende over onderhandelingen die spoedig verlopen. Bovendien zouden de Londenaren bereid zijn om Slot de volledige controle te geven over het transferbeleid en de invulling van zijn technische staf.

Eerder op de dag bracht Rafaela Pimenta, Slots zaakwaarneemster, een bezoek aan De Kuip om te praten over een mogelijk vertrek van de succescoach. RTV Rijnmond meldde dat de oefenmeester had aangegeven graag naar de Spurs te willen vertrekken, ondanks het riante salaris dat hem bij Feyenoord wordt geboden. De Stadionclub heeft een sterke onderhandelingspositie gezien zijn doorlopende contract, maar toch gaat er verder onderhandeld worden. Donderdag staan de volgende gesprekken op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *