FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spurs weet nu dat je niet zomaar even bij Feyenoord shopt’

Feyenoord is niet bereid om trainer Arne Slot zomaar te laten vertrekken naar Tottenham Hotspur. Algemeen directeur Dennis te Kloese had gisteren een lang gesprek met Tottenham Hotspur en heeft duidelijk gemaakt dat ze de oefenmeester ten koste van alles proberen te houden.

De Telegraaf schrijft over de aparte situatie bij de top drie van Nederland: niet eerder heerste er bij de drie clubs tegelijk zoveel onrust. Ruud van Nistelrooij nam dinsdag plots ontslag bij PSV, bij Ajax stapte het bestuur op en is de toekomst van John Heitinga onzeker en bij Feyenoord dreigt men Slot kwijt te raken. ‘Er kan alsnog een afterparty komen als de harde en duidelijke directeur Dennis te Kloese erin slaagt om Slot in Rotterdam te houden’, schrijft de krant.

De Premier League-club ondervindt veel tegengestribbel uit Rotterdam tijdens de onderhandelingen. ‘Voor Tottenham Hotspur was het al dagenlang duidelijk dat je bij Feyenoord, in tegenstelling tot vroeger, niet zomaar even kan shoppen. Een enorme afkoopsom voor Slot en de assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, plus performance-coach Ruben Peeters, waarbij Feyenoord zou denken aan een bedrag van bijna 20 miljoen euro, heeft de zaak heel ingewikkeld gemaakt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *