FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Utrecht wil Lito BV weer gaan herenigen’

FC Utrecht hoopt Bryan Linssen terug te halen naar de Eredivisie. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij vertrok vorig jaar bij Feyenoord om te gaan voetballen voor het Japanse Urawa Red Diamonds.

De Limburgse aanvaller staat nog tot 2025 onder contract bij de club uit Japan, maar lijkt daar niet volledig zijn draai te hebben gevonden. Linssen heeft ook lang gekampt met een blessure, waardoor hij vanaf de zijlijn moest toekijken.

Mogelijk keert de ervaren aanvaller deze zomer weer terug in de Eredivisie, want FC Utrecht wil hem graag vastleggen. De aanvaller kan in de Domstad herenigen met Jens Toornstra – een van zijn goede vrienden en zijn oud-teamgenoot bij Feyenoord. Het was voor Linssen een moeilijke beslissing om vorige zomer Feyenoord, en daarmee ook het zogenoemde ‘Lito BV’ te verlaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *