FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wij gaan geen absurde transfersom betalen’

Feyenoord wil Ricardo Pepi alleen halen als er een ‘normale’ prijs tegenover staat. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Gisteren kwam naar buiten dat de Rotterdammers in gesprek zijn over een transfer met zijn werkgever FC Augsburg.

Net als PSV heeft Feyenoord een oogje op Pepi, die dit seizoen het enige lichtpuntje was bij FC Groningen. De Amerikaan keert nu weer terug naar Augsburg, zijn eigenlijke werkgever. Pepi wil daar echter zo snel mogelijk weg, terwijl Augsburg ‘een groot deel’ terug wil zien van de zestien miljoen die het eerder betaalde voor de international.

Feyenoord wil echter alleen toeslaan als er ‘een betaalbare prijskaart’ om de nek van Pepi hangt. Santiago Gimenez is namelijk gewoon de eerste spits in De Kuip. In de wandelgangen valt ook de naam van Douvikas bij Feyenoord. De landskampioen heeft wel eens ‘informeel geïnformeerd’ bij FC Utrecht naar de gedeeld topscorer van de Eredivisie. Het is echter nog de vraag of dat ook tot concrete interesse zal leiden. Douvikas is namelijk ook niet goedkoop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *