FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord bereikt akkoord met speler van Bodø/Glimt’

Feyenoord is bezig met het aantrekken van middenvelder Hugo Vetlesen. Hier maakt het Vlaamse medium ‘Het Laatste Nieuws’ melding van. Ook Club Brugge is voor hem in de markt.

De interesse van Feyenoord in Vetlesen komt niet uit de lucht vallen, want in de winter wilden de Rotterdammers hem ook al naar de havenstad halen. Op de laatste dag van de transferperiode deed de club nog een ultiem bod van 5 miljoen euro, maar zijn huidige werkgever Bodø/Glimt sloeg dat af.

Hoewel Feyenoord teleurgesteld was, besloot het door te gaan met de strijd om Vetlesen binnen te hengelen en heeft het alweer een tijdlang contact met beide partijen. De club zou inmiddels een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de 23-jarige Noor en met Bodø/Glimt in gesprek zijn over de afkoopsom.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *