FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Paulo Dybala haalt uit naar Feyenoord

Paulo Dybala heeft een sneer uitgedeeld naar Feyenoord. De Argentijnse aanvaller verloor afgelopen week met Roma in de Europa League-finale van Sevilla. In Rotterdam was het gelach groot, en nu wordt deze reactie door hem beantwoord.

Feyenoord werd vorig jaar in de Conference League-finale met 0-1 verslagen door AS Roma. Dit seizoen bleek de Romeinse formatie over twee wedstrijden te sterk in de Europa League. Een weerzien in de Champions League zou in dat patroon passen, maar door de nederlaag tegen Sevilla is die route afgesneden.

Via de sociale media grapte Feyenoord: ‘See you next seas… oh’. Leedvermaak dus bij Feyenoord, dat volgend seizoen wél in de Champions League speelt. Dybala reageerde daar vervolgens via TikTok op door vier peer-emoji’s te plaatsen, een verwijzing naar de vier treffers in de onderlinge Europa League-wedstrijd in Rome.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *